Рецепт “Пиріг з карамеллю та шоколадним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 40 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 5 г білків,
36 г жирів, 59 г вуглеводів
На 10 порцій
Для тесту:
❯ 250 г борошна
❯ 125 г вершкового масла
❯ 60 г цукру
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 жовток
Для карамелі:
❯ 220 г цукру
❯ 60 г вершкового масла
❯ 125 мл вершків
❯ сіль
Для шоколадного крему:
❯ 125 мл вершків
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 60 г вершкового масла
Крок 1
З борошна, олії, цукру, солі, жовтка та 50 мл води замісити тісто. Загорнути його у харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хв. Тісто розкотити та вислати їм форму, зробивши борт. Наколоти тісто вилкою, накрити папером для випікання, зверху насипати сушений горох. Випікати 10 хв. при 180°.
Крок 2
Для карамелі змішати цукор з 70 мл води, довести до кипіння та варити прибл. 6 хв, щоб карамель набула золотистого відтінку. Посолити. Підмішати вершкове масло та вершки. Полити карамеллю корж із пісочного тіста. Дати охолонути.
Крок 3
Для крему шоколад наламати. Вершки нагріти та розтопити у них шоколад. Підмішати вершкове масло. Полити кремом пиріг з карамеллю і залишити на 1 год.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…