Рецепт “Пиріжок із кускуса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 367 ккал, 16 г білків,
14 г жирів, 15 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г кускуса
❯ 150 г твердого сиру
❯ 1 цибулина
❯ 2 яйця
❯ рослинна олія для смаження та змащування форми
❯ тертий мускатний горіх
❯ сіль
❯ листя петрушки для прикраси
Крок 1
Кускус залити 400 мл окропу, накрити рушником і дати настоятися. Сир натерти на великій тертці. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на сковороді на 1 стіл. ложці рослинної олії до золотистого кольору, часто помішуючи.
Крок 2
Коли крупа вбере всю воду, посолити, поперчити, додати мускатний горіх, обсмажену цибулю і добре перемішати. Вбити яйця, додати тертий сир і ще раз все перемішати
Крок 3
Нагріти духовку до 190 °. Деко або форму для випікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, поверхню розрівняти ложкою. Випікати в духовці прибл. 20-25 хв до рум’яної скоринки. Готовий пиріжок розрізати на порційні шматки та подати, прикрасивши листочками зелені
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…