Рецепт “Пишні оладки на пахті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 630 ккал, 14 г білків,
29 г жирів, 59 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 180 г борошна
❯ 1 ст. л. манної крупи
❯ сіль
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 3 яйця
❯ 250 мл молока
❯ 250 мл пахти
❯ 1 ч. л. тертої цедри апельсина
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 3 ст. л. рослинної олії
Для підливки:
❯ 40 мл свіжого соку апельсина
❯ цукор
❯ 60 г топленої олії
❯ 1 ст. л. апельсинового або лимонного лікеру
Крок 1
Борошно просіяти з розпушувачем. Додати манну крупу, цукор, щіпку солі та терту цедру апельсина. Вбити яйця. Влити молоко та пахту і добре перемішати. Млинне тісто, що пройшло, накрити серветкою і залишити настоюватись на 20 хв при кімнатній температурі.
Крок 2
Нагріти на сковороді 1 ст. ложку вершкового масла з 3 стіл. ложками рослинної олії та обсмажувати оладки, викладаючи тісто столовою ложкою, до золотаво-коричневого кольору.
Крок 3
Для підливки свіжий сік апельсина довести до кипіння. Додати цукор до смаку. Підмішати топлене масло і злегка збити. Зняти з вогню. Підмішати апельсиновий лікер. Подати на стіл з оладками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…