«Діаменю» рецепт “Рататуй із сирним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
111 ккал

Інгредієнти

– 1 кабачок
– 1 баклажан
– 2-3 помідори
– 3-4 картоплини
– 150 г твердого сиру
– 2 ст. молока
– 2 яйця
– 2 ст. рослинної олії
– сіль, перець
– мускатний горіх – на смак

Покрокове приготування рататуя

Крок 1

Кабачок та баклажан нарізаю кружальцями. З’єдную кабачок і баклажан, солю, перемішую і залишаю на 20 хвилин. Помідор мию і також нарізаю кружальцями.

Крок 2

Форму для запікання змащую олією. Викладаю в неї овочі, чергуючи кабачок, баклажан та помідор. Овочі солю та перчу. Сир натираю на дрібній тертці.

Крок 3

З’єдную сир з молоком, яйцями, додаю сіль, перець, мускатний горіх і перемішую. Заливаю сирною сумішшю овочі. Запікаю в розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 180 град.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рататуй із сирним соусом. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

19 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

19 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago