«Діаменю» рецепт “Рататуй із сирним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
111 ккал
– 1 кабачок
– 1 баклажан
– 2-3 помідори
– 3-4 картоплини
– 150 г твердого сиру
– 2 ст. молока
– 2 яйця
– 2 ст. рослинної олії
– сіль, перець
– мускатний горіх – на смак
Крок 1
Кабачок та баклажан нарізаю кружальцями. З’єдную кабачок і баклажан, солю, перемішую і залишаю на 20 хвилин. Помідор мию і також нарізаю кружальцями.
Крок 2
Форму для запікання змащую олією. Викладаю в неї овочі, чергуючи кабачок, баклажан та помідор. Овочі солю та перчу. Сир натираю на дрібній тертці.
Крок 3
З’єдную сир з молоком, яйцями, додаю сіль, перець, мускатний горіх і перемішую. Заливаю сирною сумішшю овочі. Запікаю в розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 180 град.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…