Перейти до вмісту
Головна » Рататуй із сирним соусом

Рататуй із сирним соусом

    Рататуй із сирним соусом

    «Діаменю» рецепт “Рататуй із сирним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    111 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кабачок
    – 1 баклажан
    – 2-3 помідори
    – 3-4 картоплини
    – 150 г твердого сиру
    – 2 ст. молока
    – 2 яйця
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль, перець
    – мускатний горіх – на смак

    Покрокове приготування рататуя

    Крок 1

    Кабачок та баклажан нарізаю кружальцями. З’єдную кабачок і баклажан, солю, перемішую і залишаю на 20 хвилин. Помідор мию і також нарізаю кружальцями.

    Крок 2

    Форму для запікання змащую олією. Викладаю в неї овочі, чергуючи кабачок, баклажан та помідор. Овочі солю та перчу. Сир натираю на дрібній тертці.

    Крок 3

    З’єдную сир з молоком, яйцями, додаю сіль, перець, мускатний горіх і перемішую. Заливаю сирною сумішшю овочі. Запікаю в розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 180 град.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рататуй із сирним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *