Калорійність

Рататуй запечений у духовці

Рецепт “Рататуй запечений у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 440 ккал, 14 г білків,
17 г жирів, 57 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 2 баклажани
❯ по 3 кабачки та стручки солодкого перцю
❯ 5 ст. л. оливкової олії
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубчики часнику
❯ 400 г помідорів
❯ 1 пучок базиліка
❯ сіль
❯ перець
Для посипання:
❯ 350 г адигейського сиру
❯ 300 г черствого білого хліба
❯ 1 ст. л. песто
❯ за 1 ст. л. рубаної шніт-цибулі, петрушки та базиліка
❯ 1 ст. л. рослинної олії

Покроковий процес приготування Рататую

Крок 1

Овочі вимити. Цибуля та часник очистити та крупно порубати. Баклажани та кабачки нарізати напівкруглими скибочками, перець, видаливши плодоніжки та насіння, – шматочками. Помідори очистити від шкірки, нарізати шматочками. Базилік вимити, перебрати, обсушити та порубати.

Крок 2

У сотейнику на оливковій олії готувати цибулю та часник на слабкому вогні 8-10 хв. Додати кабачки, баклажани та готувати 10 хв. Покласти помідори, посолити, поперчити та готувати під кришкою на слабкому вогні 20 хв. Сотейник
зняти з вогню та підмішати базилік.

Крок 3

Хліб подрібнити в крихту за допомогою блендера, додати песто, рубану зелень та олію. Сир покришити та підмішати до хлібної маси із зеленню. Посолити та поперчити до смаку. Приготовлену масу викласти на овочі в сотейнику та запікати рататуй у духовці 25 хв при 180 °.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рататуй запечений у духовці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago