Калорійність

Равіолі із дріжджового тіста

Рецепт “Равіолі із дріжджового тіста з ніжною начинкою зі шпинату” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години
В 1 порції: 470 ккал, 16 г білків,
19 г жирів, 58 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції
Для тесту:
❯ 100 мл молока
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 10 г дріжджів
❯ 250 г борошна
❯ сіль
❯ 1 яйце
Для начинки та прикраси:
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 50 г рубаної цибулі
❯ 50 г бекону
❯ 150 г шпинату
❯ 2–3 ст. л. молока
❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 3 зубчики подрібненого часнику
❯ сіль
❯ тертий мускатний горіх
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г рикоти або сиру
❯ 3 ст. л. тертого пармезану або будь-якого твердого сиру
❯ вершкове масло

Покроковий процес приготування равіолі

Крок 1

Нагріти молоко з цукром і щіпкою солі. Розвести в молоці дріжджі. Підмішати 1 стіл. ложку борошна та поставити в тепле місце підходити на 15 хв. Всипати борошно, що залишилося, вбити яйце та замісити тісто. Накрити серветкою та поставити в тепле місце підходити на 1 год.

Крок 2

Для начинки нагріти на сковороді вершкове масло та обсмажувати на ньому цибулю та нарізану кубиками бекон 3 хв. Додати шпинат, влити молоко та тушити 3 хв. Підмішати часник, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом. Зняти з вогню, додати рикоту. Дати охолонути.

Крок 3

Розкачати тісто у тонкий пласт на посипаній борошном поверхні та вирізати з нього кола. Викласти на тісто начинку та зробити равіолі. Варити у киплячій підсоленій воді 10 хв.

Крок 4

Викласти равіолі на блюдо. Посипати тертим пармезаном і прикрасити листочками шпинату.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Равіолі із дріжджового тіста. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago