Рецепт “Равіолі з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 50 хвилин
У 1 порції: 860 ккал, 25 г білків,
52 г жирів, 73 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 яйця
❯ 50 мл оливкової олії
❯ 120 мл води
❯ 350 г борошна
❯ сіль
❯ 250 г сиру
❯ 3 ст. л. рубаної петрушки
❯ 2 ст. л. подрібнених горіхів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г домашнього вершкового масла
Крок 1
Борошно з 1/2 чайн. ложки солі просіяти в миску гіркою. В окремому посуді яйця збити вилкою з водою та оливковою олією та, вливаючи невеликими порціями до борошна, замісити гладке тісто. (Якщо тісто рідке, додати трохи борошна.) Дати тесту відстоятися 1 годину. Перемішати з горіхами та зеленню, масу посолити та поперчити
Крок 2
Тісто розкотити у два тонких пласти. На один пласт викласти по 1 чайну. ложці начинки з відривом 5 див друг від друга. Накрити іншим пластом, притиснути та розрізати на квадрати. Краї равіолі ще раз добре притиснути руками. Варити равіолі в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк. Вершкове масло розтопити на сковороді. (За бажанням трохи обсмажити на олії подрібнений перець чилі та шпинат.) Перемішати з равіолі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…