Рецепт “Равлики із сирного тіста з фетою, базиліком та в’яленими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 10 г білків,
17 г жирів, 25 г вуглеводів
На 8 порцій:
Для тесту:
❯ 250 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 65 г вершкового масла
❯ 100 г сиру
❯ сіль
❯ 60 мл води
Для начинки:
❯ 200 г фети
❯ за 1 ст. л. рубаного базиліка та петрушки
❯ 2 стебла рубаної зеленої цибулі
❯ жменя в’ялених помідорів
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 20 г вершкового масла
❯ 1 яйце
Крок 1
Вершкове масло дрібно нарізати, присипати борошном, просіяним з розпушувачем, додати сир, 1 чайн. ложку солі, влити 60 мл холодної води та замісити гладке еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хв.
Крок 2
Для начинки в’ялені помідори дрібно нарізати, змішати з фетою, рубаним базиліком, петрушкою та зеленою цибулею. Підмішати оливкову олію.
Крок 3
Тісто розкотити в тонкий шар, намазати начинкою, акуратно згорнути в рулет і нарізати шматочками завтовшки прибл. 4 см, щоб вийшли “равлики”.
Крок 4
Деко змастити вершковим маслом. Яйце збити. Викласти “равлики” на лист, змастити збитим яйцем і випікати в духовці 20 хв при 180 ° до золотаво-коричневого кольору.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…