На багатті

Різотто з куркою та грибами в казані на багатті

Рецепт “Різотто з куркою та грибами в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Ріс для різотто 500гр
– Цибуля дрібна
– Курячий бульйон 2 літри
– Сир
– Біле сухе вино
– Вершкове масло
– Печериці 400гр
– Оливкова олія
– Рослинна олія
– Прованські трави
– Чорний мелений перець
– Сіль
– Куряча грудка 4шт
– Кріп

Покроковий процес приготування різотто з куркою та грибами на багатті

Крок 1

Нарізаємо цибулю дрібним кубиком. Печериці розрізаємо на чотири частини. Курячі грудки нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 2

Ставимо казан на вогонь і наливаємо 120 мл рослинної олії по стінках казана. Висипаємо в казан курячу грудку. Смажити курку близько 5 хвилин постійно перемішуючи.

Крок 3

Далі відправляємо в казан половину нарізаної цибулі. Добре перемішуємо та готуємо пару хвилин.

Крок 4

Тепер додаємо печериці, перемішуємо і смажимо близько 5 хвилин. Потім додаємо чорний мелений перець, прованські трави, сіль та зелень. Добре перемішуємо, смажимо буквально одну хвилину та викладаємо.

Крок 5

Добре протираємо казан. Відправляємо в казан 100 грамів оливкової олії та 100 грамів вершкового масла. Вершкове масло розтопимо і дамо олії нагрітися. Змащуємо стінки казана олією і відправляємо сюди дрібно нарізану цибулю. Цибулю обсмажуємо близько 2 хвилин до прозорості.

Крок 6

Відправляємо в казан непромитий рис. Смажимо постійно помішуючи поки що краю рису не стануть прозорими.

Крок 7

Коли рис вбере все масло, виливаємо в казан 200 г білого сухого вина. Постійно помішуємо і чекаємо поки вино вбереться в рис.

Крок 8

Тепер наливаємо в рис один ополоник курячого бульйону. Перемішуємо і чекаємо поки бульйон випарується і вбереться в рис. Коли почне утворюватися каша, додаємо ще один ополоник бульйону. Готуємо на середньому вогні, постійно помішуючи. Коли вбереться, додаємо третій ополоник бульйону. Повторюємо все протягом 18-20 хвилин.

Крок 9

Додаємо в рис 100 г вершкового масла. Сир пармезан натертий на дрібній тертці. Постійно перемішуємо протягом хвилини і викладаємо.

Крок 10

По краях страви викладаємо нашу піджарку з куркою та грибами. Посипаємо кропом і пармезаном.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Різотто з куркою та грибами в казані на багатті. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 місяці ago