Рецепт “Рубані котлети з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 13 г білків,
14 г жирів, 20 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г савойської капусти
❯ сіль
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ 150 г рубаного філе птиці (курки або індички)
❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
❯ по щіпці меленого чорного перцю та кмину
❯ 2–3 ст. л. перемелених у блендері вівсяних пластівців
❯ рослинна олія для змащування котлет
Крок 1
Листя савойської капусти ретельно вимити, розрізати навпіл і бланшувати в киплячій підсоленій воді до м’якості. Відкинути на друшляк. Цибулю та часник очистити та порубати. Охолоджене листя капусти дрібно нарізати та перемішати з рубаним філе, цибулею та часником. Додати крохмаль, розведений на 2 стіл. ложки холодної води. Масу посолити, приправити меленими спеціями та загуснути вівсяними пластівцями.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. З маси вологими руками сформувати коржики завтовшки 1 см, викласти їх на вистелений папером для випікання лист, змастити олією і запікати бл. 30-35 хв при 180 °. На гарнір добре подати відварену картоплю з кропом чи петрушкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…