Перейти до вмісту
Головна » Рубані котлети з капустою

Рубані котлети з капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рубані котлети з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 13 г білків,
    14 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г савойської капусти
    ❯ сіль
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г рубаного філе птиці (курки або індички)
    ❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ по щіпці меленого чорного перцю та кмину
    ❯ 2–3 ст. л. перемелених у блендері вівсяних пластівців
    ❯ рослинна олія для змащування котлет

    Покроковий процес приготування котлет з капустою

    Крок 1

    Листя савойської капусти ретельно вимити, розрізати навпіл і бланшувати в киплячій підсоленій воді до м’якості. Відкинути на друшляк. Цибулю та часник очистити та порубати. Охолоджене листя капусти дрібно нарізати та перемішати з рубаним філе, цибулею та часником. Додати крохмаль, розведений на 2 стіл. ложки холодної води. Масу посолити, приправити меленими спеціями та загуснути вівсяними пластівцями.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. З маси вологими руками сформувати коржики завтовшки 1 см, викласти їх на вистелений папером для випікання лист, змастити олією і запікати бл. 30-35 хв при 180 °. На гарнір добре подати відварену картоплю з кропом чи петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рубані котлети з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *