Калорійність

Рулет із ягняти з м’ятним соусом

Рецепт “Рулет із ягняти з м’ятним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 3 години
У 1 порції: 460 ккал, 35 г білків,
34 г жирів, 23 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 800 г м’якоті ноги ягняти
❯ 1 склянка оливкової олії
❯ 1 пучок м’яти
❯ 1/2 склянки обсмажених горіхів (мигдалю, волоських, кедрових)
❯ терта цедра 2 лимонів
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1 ч. л. дрібно нарізаного гострого червоного перцю (без насіння)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування рулету із ягняти

Крок 1

М’ясо вимити, обсушити та розрізати так, щоб вийшов прямокутний шар. Зайвий жир зрізати. Натерти м’ясо сіллю та чорним перцем, змастити олією та прибрати в холодильник на 2 доби.

Крок 2

Приготувати соус. Листики м’яти обдати окропом, добре обсушити та викласти у чашу блендер. Додати горіхи, сік,
цедру лимона, гострий перець і збити блендером у пюре. Продовжуючи збивати блендером, влити тонким цівком масло. Соус посолити та поперчити.

Крок 3

Нагріти духовку до 220 °. Пласт м’яса з одного боку намастити м’ятним соусом.

Крок 4

Згорнути рулетом ягнятину з начинкою та обв’язати кулінарною ниткою, щоб він тримав форму. Запікати 20 хв, зменшити нагрівання до 180 ° і готувати ще 1,5 год, періодично перевертаючи рулет і поливаючи його м’ясним соком, що виділяється.

Для гарніру 700 г картоплі відварити в шкірці до м’якості, очистити, нарізати та з’єднати в мисці з 1 рубаною червоною цибулею та 300 г відвареного зеленого горошку. Заправити сумішшю соняшникової олії, соку лимона, солі та меленого чорного перцю.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із ягняти з м’ятним соусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago