Калорійність

Рулет зі свинини з начинкою

Рецепт “Рулет зі свинини з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години
У 1 порції: 450 ккал, 32 г білків,
27 г жирів, 17 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 250 г квашеної білокачанної капусти
❯ сіль
❯ 1–2 ч. л. цукру
❯ 500 г свинячого стегенця
❯ мелений чорний перець
❯ 250 г винних ковбасок
❯ 1 велика цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1–2 ч. л. томата-пасти
❯ 150 мл темного пива
❯ 2 лаврові листи
❯ 200 мл м’ясного бульйону
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки

Покроковий процес приготування рулету зі свинини

Крок 1

Квашену капусту викласти в каструлю, додати кілька столових ложок води, щіпку цукру, посолити та гасити бл. 20 хв до м’якості. Дати охолонути.

Крок 2

М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. Зробити на м’ясі глибокий надріз, потім розгорнути у вигляді книги та відбити. Натерти сіллю та перцем. Викласти на м’ясо капусту, що остигнула, ковбасу і згорнути в щільний рулет. Обв’язати кулінарною ниткою. Поверхня м’ясного рулету посолити та поперчити.

Крок 3

Часник очистити та потовкти, змішати з томатом-пастою, пивом і щіпкою солі. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями та викласти у форму для запікання. Полити пивною сумішшю.

Крок 4

Нагріти духовку до 190 °. У форму на цибулю викласти м’ясний рулет. Додати вимиті лаврові листя, влити половину бульйону і, накривши форму алюмінієвою фольгою, гасити рулет з цибулею в духовці 1 год. Фольгу видалити, рулет
полити бульйоном, що залишився, і тушкувати в духовці ще 30-40 хв до м’якості, періодично його перевертаючи та поливаючи рідиною, що утворюється.

Крок 5

Готовий рулет вийняти з форми, кулінарну нитку видалити. З соусу, що утворився, викласти лаврове листя, соус посолити та поперчити на смак. Рулет нарізати та подати, полив пивним соусом і посипавши зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет зі свинини з начинкою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

13 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago