Рецепт “Рулька у пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Рулька 1 штука
– Пиво темне 2,5 – 3 літри
– Лимон 1 штука
– Цибуля 1 штука
– Морквина 1 штука
– Часник 3-4 зубчики
– Селера 10-15 грам
– Кінза 10-15 грам
– Лавровий лист 3 штуки
– Чорний перець горошком 1/2 чайної ложки
– Сіль
Для обмазування:
– Мед 1 столова ложка
– Гірчиця 2 чайні ложки
– Аджика 2 чайні ложки
– Бульйон, в якому варилася свинина 2-3 столові ложки
Крок 1
Рульку кладемо в каструлю. Кладемо лимон, цибулю, моркву, часник та зелень. Все кладемо повністю, не нарізуючи. Потім кладемо три лаврові листи, 1/2 ч.л. чорного перцю горошком та заливаємо пивом. Пиво має покрити рульку. Вирушаємо на сильний вогонь. Як тільки пиво закипить, зменшуємо вогонь. Накриваємо кришкою та готовим дві години. Потім додамо 1.5 ст. солі та готуємо далі до повної готовності рульки.
Крок 2
Тепер приготуємо обмазку для рульки. У 1 ст. меду додаємо 2 ч.л. гірчиці, 2 ч. л. аджики (не обов’язково), 2 ст. бульйону і добре перемішуємо.
Крок 3
Обмазуємо готову рульку і відправляємо в духовку щонайменше на 30 хвилин при 160 градусах. Обмазувати рульку можна кілька разів у процесі приготування.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…