Рецепт “Риба запечена у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Інгредієнти на 3 людей
– Риба Дорада/Сібас/… 800гр
– Петрушка пучок
– Сіль 4 гр
– Олія (соняшникова/оливкова) 10гр

Покроковий процес приготування риби у духовці

Крок 1

Чистимо рибу від луски та трібухи. Солимо всю рибу черевну порожнину. Заповнюємо черевну порожнину риби розім’ятою петрушкою.

Крок 2

У жаровні формуємо кораблик із фольги. Кладемо рибу і поливаємо олією з двох сторін. Відправляємо до духовки на 25 хвилин при 180 градусах.

Крок 3

Забираємо плавці, шкірку та відокремлюємо м’ясо.

Сьогодні ми дізналися як готується Риба запечена у духовці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago