Рецепт “Риба запечена у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти на 3 людей
– Риба Дорада/Сібас/… 800гр
– Петрушка пучок
– Сіль 4 гр
– Олія (соняшникова/оливкова) 10гр
Крок 1
Чистимо рибу від луски та трібухи. Солимо всю рибу черевну порожнину. Заповнюємо черевну порожнину риби розім’ятою петрушкою.
Крок 2
У жаровні формуємо кораблик із фольги. Кладемо рибу і поливаємо олією з двох сторін. Відправляємо до духовки на 25 хвилин при 180 градусах.
Крок 3
Забираємо плавці, шкірку та відокремлюємо м’ясо.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…