Перейти до вмісту
Головна » Риба запечена у духовці

Риба запечена у духовці

    Риба запечена у духовці

    Рецепт “Риба запечена у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Інгредієнти на 3 людей
    – Риба Дорада/Сібас/… 800гр
    – Петрушка пучок
    – Сіль 4 гр
    – Олія (соняшникова/оливкова) 10гр

    Покроковий процес приготування риби у духовці
    Риба запечена у духовці1

    Крок 1

    Чистимо рибу від луски та трібухи. Солимо всю рибу черевну порожнину. Заповнюємо черевну порожнину риби розім’ятою петрушкою.

    Риба запечена у духовці2

    Крок 2

    У жаровні формуємо кораблик із фольги. Кладемо рибу і поливаємо олією з двох сторін. Відправляємо до духовки на 25 хвилин при 180 градусах.

    Риба запечена у духовці3

    Крок 3

    Забираємо плавці, шкірку та відокремлюємо м’ясо.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба запечена у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *