Рецепт “Салат а-ля вальдорфський” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН
❯ 6 ст. л. натурального йогурту
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 2 кисло-солодкі яблука
❯ 1 гроно винограду
❯ 3 черешки селери
❯ велика жменя волоських горіхів
❯ 1 качан листового салату
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Для соусу йогурт злегка збити з 1/2 соку лимона, додати та перець на смак. До подачі на стіл соус помістити в холодильник
Крок 2
Яблука, селера та виноград вимити та обсушити. Яблука, не очищаючи, нарізати тонкими часточками, видаляючи серцевини з насінням. Нарізані яблука збризкати соком лимона. Ягоди винограду з грона обірвати, кожну ягоду розрізати навпіл. Черешки селери розрізати вздовж на 2-4 частини та нарізати довгими брусочками.
Крок 3
Горіхи підсушити на сковороді без додавання жиру, охолодити та крупно посікти. Салат промити, перебрати та обсушити та розібрати на листя. У салатник викласти листя салату. На салат викласти виноград, яблука та селеру, посипати горіхами. Соус сервірувати в окремому посуді.
І черешки, і корінь селери їдять сирими, тушкують з овочами та м’ясом, додають у супи. Також селера можна солити та маринувати. Черешки селери до всього невід’ємна частина класичного пучка запашних трав для різних гарячих страв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…