Перейти до вмісту
Головна » Салат а-ля вальдорфський

Салат а-ля вальдорфський

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат а-ля вальдорфський” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 6 ст. л. натурального йогурту
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 кисло-солодкі яблука
    ❯ 1 гроно винограду
    ❯ 3 черешки селери
    ❯ велика жменя волоських горіхів
    ❯ 1 качан листового салату
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату а-ля вальдорфський

    Крок 1

    Для соусу йогурт злегка збити з 1/2 соку лимона, додати та перець на смак. До подачі на стіл соус помістити в холодильник

    Крок 2

    Яблука, селера та виноград вимити та обсушити. Яблука, не очищаючи, нарізати тонкими часточками, видаляючи серцевини з насінням. Нарізані яблука збризкати соком лимона. Ягоди винограду з грона обірвати, кожну ягоду розрізати навпіл. Черешки селери розрізати вздовж на 2-4 частини та нарізати довгими брусочками.

    Крок 3

    Горіхи підсушити на сковороді без додавання жиру, охолодити та крупно посікти. Салат промити, перебрати та обсушити та розібрати на листя. У салатник викласти листя салату. На салат викласти виноград, яблука та селеру, посипати горіхами. Соус сервірувати в окремому посуді.

    І черешки, і корінь селери їдять сирими, тушкують з овочами та м’ясом, додають у супи. Також селера можна солити та маринувати. Черешки селери до всього невід’ємна частина класичного пучка запашних трав для різних гарячих страв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат а-ля вальдорфський. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *