«Діаменю» рецепт “Салат з креветками та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
110 ккал
❯ 200 г креветок
❯ 1 велике авокадо
❯ 1 огірок
❯ 1/2 червоної цибулі
❯ 1/4 ч. л. меленого коріандру
❯ 2 ст. соку лимона
❯ 2 ст. оливкової олії
❯ сіль та мелений чорний перець
Крок 1
Креветки відварюю до готовності, даю охолонути, нарізаю. Авокадо очищаю, нарізаю кубиками. Огірок та червона цибуля – тонкими півкільцями.
Крок 2
У великій мисці змішую креветки, авокадо, огірок та цибулю. З’єдную сік лимона, оливкову олію, мелений коріандр, сіль та перець. Перемішую.
Крок 3
Заливаю салат олійною заправкою, ретельно перемішую.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…