Перейти до вмісту
Головна » Салат з креветками та авокадо

Салат з креветками та авокадо

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Салат з креветками та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 200 г креветок
    ❯ 1 велике авокадо
    ❯ 1 огірок
    ❯ 1/2 червоної цибулі
    ❯ 1/4 ч. л. меленого коріандру
    ❯ 2 ст. соку лимона
    ❯ 2 ст. оливкової олії
    ❯ сіль та мелений чорний перець

    Покрокове приготування салату з креветками

    Крок 1

    Креветки відварюю до готовності, даю охолонути, нарізаю. Авокадо очищаю, нарізаю кубиками. Огірок та червона цибуля – тонкими півкільцями.

    Крок 2

    У великій мисці змішую креветки, авокадо, огірок та цибулю. З’єдную сік лимона, оливкову олію, мелений коріандр, сіль та перець. Перемішую.

    Крок 3

    Заливаю салат олійною заправкою, ретельно перемішую.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з креветками та авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *