Рецепт “Салат з креветками та цитрусовою заправкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 17 г білків,
11 г жирів, 21 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 помідори
❯ 2 огірки
❯ 1 червона цибулина
❯ сіль
❯ 1 пучок салатного листя
❯ 200 г креветок
❯ 1/2 пучка кропу
❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
Для заправки:
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1 ч. л. гірчиці
❯ 2 ст. л. соку апельсина
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Овочі та листя салатів добре вимити та обсушити. Креветки відварити до готовності підсоленій воді, дати охолонути
та очистити.
Крок 2
Помідори нарізати часточками, огірки – кухлями. Цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями. Кріп і зелений лук порубати. Листя салатів порвати на невеликі шматочки.
Крок 3
Усі підготовлені інгредієнти з’єднати у великій мисці та добре перемішати
Крок 4
Приготувати заправку. Соки лимона та апельсина, гірчицю, сіль, мелений чорний перець з’єднати та злегка збити віночком. Салат полити цитрусовою заправкою, акуратно перемішати та прибрати в холодильник на 40 хв, щоб він настоявся.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…