Рецепт “Сало за 1 годину” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Грудка 1 кг
– Сіль 2 ст.л.
– Часник 4 зубки
– Гірчиця 2 ст.л.
– Чорний перець 2 ч. л.
– Лавровий лист 4 шт
Крок 1
Натираємо грудинку сіллю з усіх боків. Натираємо часник на дрібну тертку і рясно змащуємо грудинку. Посипаємо меленим чорним перцем з усіх боків.
Крок 2
Далі нам знадобиться харчовий шпагат. Нарізаємо 4-5 шматочків шпагату і кладемо на невеликому відстані. Кладемо грудинку на шпагат. Далі кладемо два лаврові листи та зверху знову грудинку. Зв’язуємо дві грудинки.
Крок 3
Натираємо грудинку гірчицею з усіх боків. Кладемо грудинку на пергамент і загортаємо, як цукерку. Відправляємо в духовку за 200 градусів на 45 хвилин. Через 20 хвилин перевертаємо.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…