Рецепт “Сендвіч з качиною грудкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 45 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 32 г білків,
3 г жирів, 51 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г качиної грудки
❯ 2 червоні цибулини
❯ 2 зубчики часнику
❯ щіпка цукру
❯ 2 ст. л. солі
❯ 2 лаврові листи
❯ кілька крапель оцту
❯ 4 чіабати (з безглютенового борошна)
❯ листя салату
Крок 1
Для маринаду 1 цибулину, часник очистити та порубати. У каструлю з 1 л води додати цукор, сіль, лавровий лист, цибулю, часник, оцет і довести до кипіння. Купку вимити, змастити маринадом та залишити на 24 год. Запікати 1-2 години при 120°
Крок 2
Для сендвічів на нижні половинки чіабати викласти вимите листя салату, скибочки качиної грудки, півкільця червоної цибулі та накрити верхніми половинками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…