Рецепт “Шашлик у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Курячі стегна 7 шт
– Натуральний йогурт (3,5%) 150 гр
– Оливкова олія 4 ст.л.
– Перечна паста 1 ч. л.
– Зіра (кумін) мелена 1 ч.л.(без гірки)
– Копчена паприка 1 ч.л.
– Сухий часник 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лимонний сік 0,5 лимона
– Сіль
Соус:
– Грецький йогурт (9%) 150 гр
– Часник 1 зубок
– Цукор 1 ч.л.
– Лимонний сік 0,5 лимона
– Сіль
Крок 1
Нарізаємо стегна смужками. До йогурту додаємо оливкову олію, перцеву пасту, чорний перець, копчена паприка, зіра, чилі та сухий часник. Додаємо 2 ч. л. солі та сік половини лимона. Все добре перемішуємо. Заливаємо м’ясо маринадом та перемішуємо. Накриваємо плівкою і прибираємо маринуватися на дві години при кімнатній температурі.
Крок 2
У йогурт видавлюємо зубок часнику та сік половини лимона. Додаємо сіль, цукор та перемішуємо.
Крок 3
Нанизуємо м’ясо на дві шпажки по краях. Добре розігріваємо сковороду та змащуємо оливковою або олією. Кладемо шашлики на сковороду та обсмажуємо одну хвилину з кожного боку. Щоразу витираємо та змащуємо сковороду. Далі кладемо м’ясо на папірус і відправляємо до духовки при 160 градусах на 10-15 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…