Рецепт “Шашлик з курячих стегон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Куряче м’ясо 1,2 кг
– Цибуля 100 гр
– Часник 2 зубки
– Оливкова олія 50 мл
– Яблучний оцет 1 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Солодка паприка 1 ч. л.
– Куркума 1 ч. л.
– Коріандр 1 ч.л.
– Зіра (кумін) 1.ч.л.
– Сіль
– Петрушка
Крок 1
Нарізаємо стегна на шматочки. У блендер відправляємо часник, дві цибулини, петрушку, оливкова олія та збиваємо. Додаємо всі спеції та перемішуємо.
Крок 2
Солимо м’ясо, додаємо маринад та 1 ст.л. яблучного оцту. Все добре перемішуємо. Накриваємо плівкою і залишаємо на дві години за кімнатної температури.
Крок 3
Акуратно нанизуємо м’ясо на шампур і починаємо смажити шашлики. М’ясо смажиться приблизно 20 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…