Рецепт “Шніцелі в перцевому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 435 ккал, 31 г білків,
18 г жирів, 25 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 тонкі скибочки свинини (по 150 г)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ 2 ст. л. різноколірного перцю великого помелу
❯ сік 1/2 лимона
❯ 2 ст. л. борошна
Для гарніру:
❯ 600 г картоплі
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 300 г стручкової квасолі
❯ 200 г консервованої червоної квасолі
❯ 1 лавровий лист
❯ 300 мл овочевого бульйону
Для подачі:
❯ скибочки лимона
❯ зелень
Крок 1
Картоплю вимити, очистити, нарізати тонкими часточками та обсмажувати на 2 ст. л. олії до золотистого кольору. Посолити та поперчити до смаку
Крок 2
Стручкову та консервовану червону квасолю варити у киплячому овочевому бульйоні з лавровим листом 15 хв. Відкинути на друшляк, лавровий лист видалити
Крок 3
М’ясо вимити, потім обсушити та злегка відбити. Натерти шницели сіллю, присипати перцем, збризкати соком лимона і посипати борошном
Крок 4
На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилася, та обсмажити шницелі до готовності. Подати шницелі з гарніром, прикрасивши скибочками лимона та зеленню.
ШНИЦЕЛІ – Соковиті скибочки м’яса або птиці, обсмажені в паніруванні або запечені з овочами, актуальні та у будні, і у свята.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…