Калорійність

Шніцелі в перцевому паніруванні

Рецепт “Шніцелі в перцевому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 435 ккал, 31 г білків,
18 г жирів, 25 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 4 тонкі скибочки свинини (по 150 г)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ 2 ст. л. різноколірного перцю великого помелу
❯ сік 1/2 лимона
❯ 2 ст. л. борошна
Для гарніру:
❯ 600 г картоплі
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 300 г стручкової квасолі
❯ 200 г консервованої червоної квасолі
❯ 1 лавровий лист
❯ 300 мл овочевого бульйону
Для подачі:
❯ скибочки лимона
❯ зелень

Покроковий процес приготування шніцелів

Крок 1

Картоплю вимити, очистити, нарізати тонкими часточками та обсмажувати на 2 ст. л. олії до золотистого кольору. Посолити та поперчити до смаку

Крок 2

Стручкову та консервовану червону квасолю варити у киплячому овочевому бульйоні з лавровим листом 15 хв. Відкинути на друшляк, лавровий лист видалити

Крок 3

М’ясо вимити, потім обсушити та злегка відбити. Натерти шницели сіллю, присипати перцем, збризкати соком лимона і посипати борошном

Крок 4

На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилася, та обсмажити шницелі до готовності. Подати шницелі з гарніром, прикрасивши скибочками лимона та зеленню.

ШНИЦЕЛІ – Соковиті скибочки м’яса або птиці, обсмажені в паніруванні або запечені з овочами, актуальні та у будні, і у свята.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Шніцелі в перцевому паніруванні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago