Перейти до вмісту
Головна » Шніцелі в перцевому паніруванні

Шніцелі в перцевому паніруванні

    Шніцелі в перцевому паніруванні

    Рецепт “Шніцелі в перцевому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 435 ккал, 31 г білків,
    18 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 тонкі скибочки свинини (по 150 г)
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. різноколірного перцю великого помелу
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 2 ст. л. борошна
    Для гарніру:
    ❯ 600 г картоплі
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 300 г стручкової квасолі
    ❯ 200 г консервованої червоної квасолі
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 300 мл овочевого бульйону
    Для подачі:
    ❯ скибочки лимона
    ❯ зелень

    Покроковий процес приготування шніцелів

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити, нарізати тонкими часточками та обсмажувати на 2 ст. л. олії до золотистого кольору. Посолити та поперчити до смаку

    Крок 2

    Стручкову та консервовану червону квасолю варити у киплячому овочевому бульйоні з лавровим листом 15 хв. Відкинути на друшляк, лавровий лист видалити

    Крок 3

    М’ясо вимити, потім обсушити та злегка відбити. Натерти шницели сіллю, присипати перцем, збризкати соком лимона і посипати борошном

    Крок 4

    На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилася, та обсмажити шницелі до готовності. Подати шницелі з гарніром, прикрасивши скибочками лимона та зеленню.

    ШНИЦЕЛІ – Соковиті скибочки м’яса або птиці, обсмажені в паніруванні або запечені з овочами, актуальні та у будні, і у свята.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шніцелі в перцевому паніруванні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *