«Діаменю» рецепт “Шоколадне брауні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
138 ккал
❯ 150 г стружки чорного шоколаду
❯ 0,5 ст. подрібнених мигдальних горіхів
❯ 1/4 cm. розтопленої кокосової олії
❯ 3 ст. cmeвіі в порошку
❯ 3 яйця
❯ 1/4 ч.л. солі
Крок 1
З’єдную шоколадну стружку, мигдальні горіхи, кокосове масло, стевію, яйця, сіль, перемішую до отримання однорідного тіста.
Крок 2
Викладаю тісто у прямокутну форму, попередньо змащену кокосовою олією. Випікаю брауні у розігрітій до 180 град. духовці протягом 15-20 хвилин.
Крок 3
Даю йому охолонути, а потім нарізаю на квадрати. Подаю шоколадне брауні, прикрасивши ягодами та шматочками фруктів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…