Перейти до вмісту
Головна » Шоколадне брауні

Шоколадне брауні

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Шоколадне брауні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    138 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 150 г стружки чорного шоколаду
    ❯ 0,5 ст. подрібнених мигдальних горіхів
    ❯ 1/4 cm. розтопленої кокосової олії
    ❯ 3 ст. cmeвіі в порошку
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1/4 ч.л. солі

    Покрокове приготування Шоколадного брауні

    Крок 1

    З’єдную шоколадну стружку, мигдальні горіхи, кокосове масло, стевію, яйця, сіль, перемішую до отримання однорідного тіста.

    Крок 2

    Викладаю тісто у прямокутну форму, попередньо змащену кокосовою олією. Випікаю брауні у розігрітій до 180 град. духовці протягом 15-20 хвилин.

    Крок 3

    Даю йому охолонути, а потім нарізаю на квадрати. Подаю шоколадне брауні, прикрасивши ягодами та шматочками фруктів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадне брауні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *