Рецепт “Шоколадне фондю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 270 ккал, 6 г білків,
12 г жирів, 25 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 6 ст. л. концентрованого молока без цукру
❯ 200 г молочного шоколаду
❯ 2 ст. л. соку апельсина
❯ 1 ст. л. вишневого лікеру
❯ фрукти та ягоди асорті (полуниця, банан, ін.)
❯ вафельні трубочки
❯ маршмелоу (м’яка пастила шматочками)
Крок 1
У невеликій каструлі з товстим дном нагріти молоко. Шоколад поламати шматочками та покласти у молоко. Молоко нагрівати на середньому вогні та помішуючи, розчинити шоколад. Підмішати апельсиновий сік та вишневий лікер
Крок 2
Рідкий шоколад перелити у скляну або керамічну фондюшницю та тримати на слабкому вогні, помішуючи.
Крок 3
Фрукти та ягоди вимити, очистити. Банан нарізати кружальцями. Шматочки фруктів та ягоди нанизати на шпажки або вилочки для фондю
Крок 4
Вафельні трубочки, маршмелоу, свіжі ягоди та шматочки фруктів занурювати в шоколад.
Шоколад для цього фондю підійде і молочний, і чорний, та білий. Головне правило – він має бути без начинки. Нарізаний банан, щоб він не потемнів, потрібно збризкати соком апельсина.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…