Перейти до вмісту
Головна » Шоколадне фондю

Шоколадне фондю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадне фондю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 270 ккал, 6 г білків,
    12 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 ст. л. концентрованого молока без цукру
    ❯ 200 г молочного шоколаду
    ❯ 2 ст. л. соку апельсина
    ❯ 1 ст. л. вишневого лікеру
    ❯ фрукти та ягоди асорті (полуниця, банан, ін.)
    ❯ вафельні трубочки
    ❯ маршмелоу (м’яка пастила шматочками)

    Покроковий процес приготування шоколадного фондю

    Крок 1

    У невеликій каструлі з товстим дном нагріти молоко. Шоколад поламати шматочками та покласти у молоко. Молоко нагрівати на середньому вогні та помішуючи, розчинити шоколад. Підмішати апельсиновий сік та вишневий лікер

    Крок 2

    Рідкий шоколад перелити у скляну або керамічну фондюшницю та тримати на слабкому вогні, помішуючи.

    Крок 3

    Фрукти та ягоди вимити, очистити. Банан нарізати кружальцями. Шматочки фруктів та ягоди нанизати на шпажки або вилочки для фондю

    Крок 4

    Вафельні трубочки, маршмелоу, свіжі ягоди та шматочки фруктів занурювати в шоколад.

    Шоколад для цього фондю підійде і молочний, і чорний, та білий. Головне правило – він має бути без начинки. Нарізаний банан, щоб він не потемнів, потрібно збризкати соком апельсина.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадне фондю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *