Перейти до вмісту
Головна » Сирний пиріг з яблуками

Сирний пиріг з яблуками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирний пиріг з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал, 8 г білків,
    10 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 6 ст. л. молока
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 15 крапель рідкого концентрованого екстракту стевії
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    Для начинки:
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ст. л. рідкого концентрованого екстракту стевії
    ❯ 3 яблука

    Покроковий процес приготування сирного пирога

    Крок 1

    Із зазначених інгредієнтів замісити гладке однорідне тісто. Розкачати тісто в тонкий круглий пласт і вислати їм змащену жиром і посипану борошном форму для випікання діаметром прибл. 23 см.

    Крок 2

    Для начинки сир протерти через сито, додати яйця, екстракт стевії та перемішати. Вилити суміш у форму на тісто. Яблука вимити та вилучивши серцевини з насінням, нарізати восьмушками. Викласти часточки яблук поверх сирної
    начинки, трохи втопити. Випікати в духовці 30 хв. при 180°.

    Стевія, яку ще називають медовою травою, зовсім не містить калорії. В аптеках ви можете придбати її у вигляді
    сушеного листя, рідкого екстракту або білого порошку (Стевіозид). Врахуйте: 1/2 чайні. ложки стевіозиду дорівнює по солодощі 2 склянки цукру.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний пиріг з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *