Перейти до вмісту
Головна » Фондю з ягнятини

Фондю з ягнятини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фондю з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 26 г білків,
    39 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе ягнятини (кострець)
    ❯ соняшникова олія
    Для маринаду:
    ❯ 2 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 1 ст. л. винного оцту
    ❯ 1 товчений зубчик часнику
    ❯ кілька гілочок розмарину
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для подачі:
    ❯ 200 мл грецького йогурту

    Покроковий процес приготування фондю з ягнятини

    Крок 1

    Для маринаду в мисці перемішати гірчицю, оцет та часник. Розмарин сполоснути. Листочки з гілочок обірвати, посікти та підмішати в миску. Стебла зберегти. Маринад посолити та поперчити.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити, нарізати шматочками, занурити у маринад і поставити в холод на 1 год

    Крок 3

    Олію налити у фондюшницю і нагріти на вогні. Шматочки м’яса наколювати на стебла розмарину чи вилки для фондю, занурювати в гаряче олію та обсмажувати до готовності. Подати до м’ясного фонду йогурт та айвар (або аджику).

    М’ясо можна взяти рубане. Приправте його рубаним розмарином, часником, посоліть і поперчіть. Сформуйте невеликі кульки та на стеблах розмарину обсмажуйте до готовності.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фондю з ягнятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *