Рецепт “Шоколадний брауні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 620 ккал, 7 г білків,
38 г жирів, 63 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 4 яйця
❯ 250 г коричневого цукру
❯ 300 г чорного шоколаду
❯ 200 г вершкового масла
❯ 85 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ жменя очищених фісташок

Покроковий процес приготування шоколадного брауні

Крок 1

Шоколад поламати шматочками. Вершкове масло нарізати. Яйця збити із цукром.

Крок 2

Розтопити на гарячій водяній бані шоколад з вершковим маслом. Зняти з вогню. Дати трохи охолонути. Підмішати яйця, всипати борошно, змішане з розпушувачем, додати фісташки.

Крок 3

Масу, що вийшла, викласти на вистелений папером для випікання лист, розрівняти та випікати 20 хв при 160°.

Крок 4

Перевірити готовність дерев’яною шпажкою – вона має бути злегка волога, зі шматочками шоколадного тіста. Дати охолонути. Нарізати шматочками.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний брауні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago