Рецепт “Шоколадний брауні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 620 ккал, 7 г білків,
38 г жирів, 63 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 4 яйця
❯ 250 г коричневого цукру
❯ 300 г чорного шоколаду
❯ 200 г вершкового масла
❯ 85 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ жменя очищених фісташок
Крок 1
Шоколад поламати шматочками. Вершкове масло нарізати. Яйця збити із цукром.
Крок 2
Розтопити на гарячій водяній бані шоколад з вершковим маслом. Зняти з вогню. Дати трохи охолонути. Підмішати яйця, всипати борошно, змішане з розпушувачем, додати фісташки.
Крок 3
Масу, що вийшла, викласти на вистелений папером для випікання лист, розрівняти та випікати 20 хв при 160°.
Крок 4
Перевірити готовність дерев’яною шпажкою – вона має бути злегка волога, зі шматочками шоколадного тіста. Дати охолонути. Нарізати шматочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…