Рецепт “Шомлоі галушка тирамісу по-угорськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 600 ккал, 18 г білків,
28 г жирів, 62 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 6 яєць
❯ за 6 ст. л. борошна та цукру
❯ 1/2 ч. л. розпушувача
❯ 1/4 ч. л. солі
❯ 2 ч. л. какао
❯ 2 ст. л. мелених горіхів
Для крему:
❯ 4 жовтки
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ за 4 ст. л. цукру та борошна
❯ 700 мл молока (нагріти)
Для сиропу:
❯ по 40 г цукру та родзинок
❯ 300 мл гарячої води
❯ 40 мл рому
Крок 1
Білки збити із сіллю. Жовтки розтерти з цукром, підмішати борошно, розпушувач та білки. Розділити тісто на три частини. В одну підмішати какао, в інші горіхи. Випікати по 10 хв. при 180°.
Крок 2
Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор, борошно, молоко та варити 2 хв. Коржі поламати та розкласти по склянках, додаючи крем. Залити родзинки водою, додати ром і цукор і полити десерт. Охолодити.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…