Рецепт “Штрудель із м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 40 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 15 г білків,
6 г жирів, 51 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 200 г житнього борошна
❯ 300 г пшеничного борошна
❯ 30 г сухих дріжджів
❯ 1 ч. ложка солі
❯ щіпка цукру
❯ 1 ч. л. тмина
❯ 300 мл сколоти чи молока
Для начинки:
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 300 г рубаного м’яса
❯ 2 гілочки рубаного чебрецю
❯ 1 ст. л. гострої гірчиці
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
Змішати житнє та пшеничне борошно. Додати дріжджі, тмин, сіль, цукор, влити теплу пахту, замісити тісто і поставити у тепле місце підходити на 1 год.
Крок 2
Для начинки цибулю та часник очистити та порубати. Цибулю обсмажувати на олії 3 хв. Додати часник і чебрець і обсмажувати ще 3 хв. Підмішати рубане м’ясо та обсмажити до готовності. Посолити та поперчити.
Крок 3
Тісто розкотити, змастити гірчицею, викласти начинку та згорнути у рулет. Залишити підходити на 30 хв. Змастити рулет теплою підсоленою водою та випікати 40-50 хв при 200 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…