Перейти до вмісту
Головна » Штрудель із м’ясом

Штрудель із м’ясом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Штрудель із м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 40 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 15 г білків,
    6 г жирів, 51 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 200 г житнього борошна
    ❯ 300 г пшеничного борошна
    ❯ 30 г сухих дріжджів
    ❯ 1 ч. ложка солі
    ❯ щіпка цукру
    ❯ 1 ч. л. тмина
    ❯ 300 мл сколоти чи молока
    Для начинки:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 300 г рубаного м’яса
    ❯ 2 гілочки рубаного чебрецю
    ❯ 1 ст. л. гострої гірчиці
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування штруделя із м’ясом

    Крок 1

    Змішати житнє та пшеничне борошно. Додати дріжджі, тмин, сіль, цукор, влити теплу пахту, замісити тісто і поставити у тепле місце підходити на 1 год.

    Крок 2

    Для начинки цибулю та часник очистити та порубати. Цибулю обсмажувати на олії 3 хв. Додати часник і чебрець і обсмажувати ще 3 хв. Підмішати рубане м’ясо та обсмажити до готовності. Посолити та поперчити.

    Крок 3

    Тісто розкотити, змастити гірчицею, викласти начинку та згорнути у рулет. Залишити підходити на 30 хв. Змастити рулет теплою підсоленою водою та випікати 40-50 хв при 200 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Штрудель із м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *