На багатті

Шурпа в казані на багатті

Рецепт “Шурпа у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Узбецька кукурудзяна шурпа – найсмачніший суп із баранини. Шурпу можна готувати як на яловичині, так і на баранині. Щоб шурпа вийшла максимально наваристою, м’ясо потрібно багато та обов’язково на кістки.

Інгредієнти

– Баранина на кістки 3,5 кг
– Кукурудза
– Морква
– Болгарський перець
– Цибуля
– Помідори
– Кінза
– Петрушка
– Перець чилі
– Картопля
– Сіль
– Паприка
– Перець
– Коріандр

Покроковий процес приготування шурпи у казані на багатті

Крок 1

Ставимо казан на вогонь і додаємо відро води. У холодну воду опускаємо м’ясо. Котел закриває кришкою і чекаємо на закипання. Як тільки закипить, знімемо піну і почнемо приготування шурпи. Додаватимемо поетапно продукти в казан.

Крок 2

Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Початок кукурудзи поділяємо на три частини. Крупно нарізаємо моркву та болгарський перець. Хто не любить варену цибулю у блюді, можете просто додати пару цілих цибулин.

Крок 3

Ретельно знімаємо піну з м’яса. Додаємо цибулю та кукурудзу. Закриваємо кришкою та готуємо на середньому вогні 40 хвилин.

Крок 4

Додаємо моркву закриваємо і готуємо ще 20 хвилин.

Крок 5

Тепер додаємо цільну картоплю. Великий розрізаємо навпіл. Закриваємо кришку і продовжуємо нудити на середньому вогні.

Крок 6

Нарізаємо помідори великими шматочками.

Крок 7

Додаємо в казан болгарський перець, помідори і перемішуємо.

Крок 8

Настав час зайнятися спеціями. Висипаємо в ступу коріандр і перець і добре перемелюємо.

Крок 9

Додаємо в шурпу коріандр з перцем, півтори столові ложки паприки, 2 столові ложки солі. Добре перемішуємо і чекаємо на готовність картоплі. Хвилин за двадцять до кінця приготування можна додати перець чилі.

Сьогодні ми дізналися як готується Шурпа у казані на багатті. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago