Калорійність

Сковорідка з грибами та локшиною

Рецепт “Сковорідка з грибами та локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 14 г білків,
27 г жирів, 58 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 невеликі цибулини
❯ 300 г печериць
❯ 100 г вершкового масла
❯ 50 мл сухого білого вина
❯ 100 мл овочевого або курячого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ домашня яєчна локшина
❯ 2 ст. л. нарізаної кільцями зеленої цибулі
❯ 2 яєчні жовтки

Покроковий процес приготування грибів з локшиною

Крок 1

Цибулю очистити та порубати. Печериці протерти вологою тканиною та нарізати пластинами.

Крок 2

На сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити рубану цибулю з грибами. Влити вино і бульйон, посолити, поперчити та готувати, поки майже вся рідина не випарується.

Крок 3

Зварити домашню локшину, відкинути на друшляк і промити холодною водою.

Крок 4

Зелену цибулю сполоснути, нарізати кільцями, перемішати з локшиною і викласти у глибоку сковороду. Додати
цибульно-грибну суміш. Жовтки збовтати, влити в сковороду і швидко все обсмажити.

Вироби із тіста з додаванням сирих яєць, що нагадують товсту локшину або дрібні галушки – національна страва
Швабська кухня. В Німеччині їх називають шпєцлє. Там навіть продають спеціальні преси для видавлювання тіста у киплячу воду. Але якщо ви не знайшли нічого придатного у своєму кухонному арсеналі, не біда! Змочіть водою звичайну обробну дошку, викладіть на неї тісто для шпєцлє і, проведення дошки над каструлею з киплячою водою, відокремлюйте ножем і скочуйте у воду тонкі смужки тіста. Шпєцлє з чим тільки не їдять! Особливо смачні вони із сиром. Посипте готове блюдо тертим сиром і поставте ненадовго в нагріту до 180 ° духовку, щоб сир розплавився.

Сьогодні ми дізналися як готується Сковорідка з грибами та локшиною. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago