Рецепт “Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 2 скумбрії, готові до кулінарної обробки (бл. 700 г)
❯ по 1 пучку петрушки та базиліка
❯ 1 невелика цибулина
❯ 1 ст. л. некислої сметани
❯ корінь імбиру (1,5 см)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Для гарніру:
❯ 1/2 качана брокколі
❯ 2 помідори
❯ 1 цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Скумбрію вимити, обсушити, черевці розрізати, рибу всередині натерти сіллю та перцем. Цибулину очистити та нарізати, зелень промити, перебрати, обсушити і крупно порубати, імбир очистити. Цибулину, імбир та зелень подрібнити за допомогою блендера, не доводячи до консистенції пюре, та перемішати зі сметаною та 1 ст. л. олії
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Наповнити масою черевці риби, змастити її маслом, що залишилося, викласти у форму та запікати ок. 30 хв.
Крок 3
Овочі для гарніру очистити, вимити та обсушити, броколі розібрати на суцвіття, перець та помідори нарізати часточками, моркву – тонкими кружальцями, цибулину порубати. Брокколі та моркву бланширувати в киплячій
підсоленій воді 5 хв і відкинути на друшляк. У сотейнику на гарячій олії обсмажити до прозорості цибулю, викласти інші овочі, посолити, поперчити, влити 70 мл води та готувати 10 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…