Рецепт “Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 2 скумбрії, готові до кулінарної обробки (бл. 700 г)
❯ по 1 пучку петрушки та базиліка
❯ 1 невелика цибулина
❯ 1 ст. л. некислої сметани
❯ корінь імбиру (1,5 см)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Для гарніру:
❯ 1/2 качана брокколі
❯ 2 помідори
❯ 1 цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Скумбрію вимити, обсушити, черевці розрізати, рибу всередині натерти сіллю та перцем. Цибулину очистити та нарізати, зелень промити, перебрати, обсушити і крупно порубати, імбир очистити. Цибулину, імбир та зелень подрібнити за допомогою блендера, не доводячи до консистенції пюре, та перемішати зі сметаною та 1 ст. л. олії
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Наповнити масою черевці риби, змастити її маслом, що залишилося, викласти у форму та запікати ок. 30 хв.
Крок 3
Овочі для гарніру очистити, вимити та обсушити, броколі розібрати на суцвіття, перець та помідори нарізати часточками, моркву – тонкими кружальцями, цибулину порубати. Брокколі та моркву бланширувати в киплячій
підсоленій воді 5 хв і відкинути на друшляк. У сотейнику на гарячій олії обсмажити до прозорості цибулю, викласти інші овочі, посолити, поперчити, влити 70 мл води та готувати 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…