«Діаменю» рецепт “Сливовий джем без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
44 ккал
❯ сливи
❯ вода
❯ цукрозамінник
Крок 1
Очищаю сливи від кісточок та нарізаю середніми шматочками. Викладаю в товстостінну каструлю, додаю воду (1:3) і цукрозамінник. Доводжу до кипіння та варю 3 хвилини.
Крок 2
За допомогою блендера доводжу масу до консистенції пюре, повертаю на вогонь та кип’ятю ще три хвилини. Перекладаю в стерилізовані банки та закриваю металевими кришками, які потрібно попередньо прокип’ятити протягом 5 хвилин.
Крок 3
Такий джем може зберігатися як звичайний джем протягом усієї зими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…