Рецепт “Сливовий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 505 ккал, 10 г білків,
52 г жирів, 29 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 115 г розм’якшеного вершкового масла
❯ 300 г цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 3 ст. л. маку
❯ 125 мл рослинної олії
❯ 3 яйця
❯ 250 мл пахти
❯ 400 г борошна
❯ 2 ч. л. розпушувача
❯ по 1/2 ч. л. солі, меленої кориці та кардамону
❯ 15–20 злив
Крок 1
Нагріти духовку до 175 °. Вершкове масло збивати з цукром та ванільним цукром до отримання однорідної пишної маси. Додати мак і олію, вбити по одному яйця, ретельно перемішуючи після кожного. Борошно просіяти з розпушувачем, сіллю, меленим кардамоном, корицею та порціями підмішувати в масляну масу, одночасно вливаючи тонким струмком пахту
Крок 2
Тісто вилити у вистелену папером для випікання форму та розрівняти. Сливи вимити, розділити на половинки, видаливши кісточки, нарізати часточками та викласти на тісто. Пиріг випікати бл. 1 год
Порада
Готовий пиріг можна покрити глазур’ю. Для її приготування потрібно ретельно змішати сік 2 лимонів із тертою цедрою 1 лимона, 1 чайн. ложкою ванільного цукру та 80 г цукрової пудри.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…