Калорійність

Смажена ковбаска у сухарях

Рецепт “Смажена ковбаска у сухарях” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 990 ккал, 35 г білків,
55 г жирів, 91 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 6 скибочок білого хліба
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ 800 г картоплі
❯ сіль
❯ 800 г білої ковбаски для смаження
❯ 2 яйця
❯ 4 ст. л. борошна
❯ 2 ст. л. рослинної олії та топленого свинячого жиру
❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування смаженої ковбаски

Крок 1

Хліб підсушити на сковороді без додавання жиру або в нагрітій до 170 ° духовці. Дати охолонути, викласти в щільний
поліетиленовий пакет і скришити качалкою. Висипати сухарі у миску, додати рубану зелень і перемішати.

Крок 2

Картоплю вимити, очистити, нарізати дрібними кубиками та варити в киплячій підсоленій воді до м’якості. Часник
очистити та нарізати пластинами. Цибулю очистити та порубати

Крок 3

У глибоку миску розбити яйця і збовтати їх вилкою. У плоску тарілку насипати борошно. Ковбаску згорнути равликом і скріпити дерев’яними шпажками. Обваляти її в борошні, потім вмочити в яйця і запанувати у сухарях із зеленню. Покласти ковбаску на сковороду з розпеченим маслом і обсмажувати по 3 хв з кожного боку

Крок 4

На іншій сковороді розтопити свинячий жир і обсмажувати цибулю 3 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв. Покласти картоплю, посолити, поперчити та добре перемішати. Зняти з вогню. Подати із ковбаскою.

Як гарнір до смаженої ковбаски, риби або курки добре подати пюре з картоплі та пастернаку. Для пюре: по 0,5 кг пастернаку і картоплі, що розварюється, вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. Викласти їх на деко, збризкати 3 стіл. ложками оливкової олії та запікати в духовці бл. 30 хв при 200 ° до м’якості. Запечені овочі вийняти з духовки та розім’яти в пюре, додавши 100 г вершкового масла.

Сьогодні ми дізналися як готується Смажена ковбаска у сухарях. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago