Рецепт “Смажена кукурудза з лимонним маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 10 г білків,
31 г жирів, 53 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 8 попередньо відварених качанів кукурудзи
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ рослинна олія для смаження
❯ сік
1 лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для гострої олії:
❯ 125 г вершкового масла
❯ 1–2 стручки перцю чилі
❯ 1/4 ч. л. меленого куміна
❯ терта цедра 1 лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Приготувати гостру олію. Стручки перцю чилі вимити, розрізати кожен вздовж навпіл і очистити від насіння. М’якуш дуже дрібно нарізати та змішати з розм’якшеним вершковим маслом, меленим куміном і тертою цедрою лимона, посолити та поперчити. Забрати масло в холодильник.
Крок 2
Зелену цибулю вимити та обсушити. На сковороді нагріти олію та обсмажувати кукурудзу на слабкому вогні ок. 10 хв до підрум’янювання. За 3-4 хв до готовності додати зелену цибулю.
Крок 3
Готову кукурудзу та зелену цибулю з усіх сторін змастити гострим маслом. Збризкати соком лимона, посолити та поперчити.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…