Рецепт “Сочевий суп з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 370 ккал, 22 г білків,
7 г жирів, 58 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г червоної сочевиці
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 150 г картоплі
❯ 400 г овочевого бульйону
❯ 300 г очищених помідорів (свіжих або консервованих)
❯ 2 ст. л. томатного соусу
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1–2 ч. л. соусу табаско
❯ 4 ст. л. рубаної петрушки
Крок 1
Сочевицю перебрати, промити у холодній воді кілька разів. Цибулю очистити та дрібно порубати. Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. У каструлі з товстим дном нагріти оливкову олію та обсмажити на ньому цибуля з сочевицею. Додати картопля, влити овочевий бульйон, акуратно перемішати. Готувати під кришкою прибл. 15 хв.
Крок 2
Помідори нарізати скибочками, підмішати в каструлю із супом. Додати томатний соус та довести до кипіння. Продовжувати готувати суп кілька хвилин на слабкому вогні. Посолити, поперчити, приправити соусом табаско і добре перемішати.
Крок 3
Готовий суп розлити в порційні тарілки та посипати зеленню петрушки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…