Рецепт “Соковите м’ясо в гострому маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 1250 ккал, 61 г білків,
98 г жирів, 34 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 2–3 кг свинячої шиї (без кісток)
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 3 гострі ковбаски для смаження
❯ 4 різнокольорові стручки солодкого перцю
❯ 3 великі цибулини
❯ по 4 ст. ложки дижонської гірчиці та кетчупу
❯ 5 потовчених зубчиків часнику
❯ 1 перець чилі
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати однаковими скибочками завтовшки 2 см. Злегка їх відбити, натерти сіллю та чорним перцем. Ковбаски розрізати вздовж навпіл, очищені цибулини нарізати кружальцями
(На кільця не розділяти). Солодкі перці, видаливши насіння, розрізати вздовж чотири частини.
Крок 2
На два шампури нанизати 1 скибочку м’яса, проткнувши його по краях. На один шампур нанизати цибулю, на
інший – часточку солодкого перцю. На два шампури нанизати півковбаски. Чергуючи продукти, зібрати шашлик
Крок 3
Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, порубати. Змішати з гірчицею, кетчупом та часником. Натерти сумішшю м’ясо, загорнути в алюмінієву фольгу та готувати на гарячому грилі 20 хв. М’ясо перевернути та готувати ще 1 год, іноді перевертаючи. Шашлик зняти з вогню, через 15 хв. фольгу видалити.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…