Калорійність

Соковите м’ясо в гострому маринаді

Рецепт “Соковите м’ясо в гострому маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години
У 1 порції: 1250 ккал, 61 г білків,
98 г жирів, 34 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 2–3 кг свинячої шиї (без кісток)
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 3 гострі ковбаски для смаження
❯ 4 різнокольорові стручки солодкого перцю
❯ 3 великі цибулини
❯ по 4 ст. ложки дижонської гірчиці та кетчупу
❯ 5 потовчених зубчиків часнику
❯ 1 перець чилі

Покроковий процес приготування м’ясо в гострому маринаді

Крок 1

М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати однаковими скибочками завтовшки 2 см. Злегка їх відбити, натерти сіллю та чорним перцем. Ковбаски розрізати вздовж навпіл, очищені цибулини нарізати кружальцями
(На кільця не розділяти). Солодкі перці, видаливши насіння, розрізати вздовж чотири частини.

Крок 2

На два шампури нанизати 1 скибочку м’яса, проткнувши його по краях. На один шампур нанизати цибулю, на
інший – часточку солодкого перцю. На два шампури нанизати півковбаски. Чергуючи продукти, зібрати шашлик

Крок 3

Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, порубати. Змішати з гірчицею, кетчупом та часником. Натерти сумішшю м’ясо, загорнути в алюмінієву фольгу та готувати на гарячому грилі 20 хв. М’ясо перевернути та готувати ще 1 год, іноді перевертаючи. Шашлик зняти з вогню, через 15 хв. фольгу видалити.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Соковите м’ясо в гострому маринаді. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago