Рецепт “Солодкі картопляні пампушки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 940 ккал, 17 г білків,
46 г жирів, 117 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 кг картоплі, що розварюється.
❯ 200 г борошна
❯ сіль
❯ 150 г маку
❯ 100 г цукрової пудри
❯ 120 г топленого свинячого жиру
Крок 1
Мак перемолоти у кавомолці або розтерти у ступці. Картоплю очистити, нарізати половинками чи четвертинками,
відварити в киплячій підсоленій воді до м’якості. Злити з картоплі воду так, щоб у каструлі залишалося води на 1 см висоти каструлі. Картоплю розім’яти у пюре. Ручкою ложки зробити в пюре 8 заглиблень, посипати борошном. Накрити каструлю кришкою та залишити на 5–8 хв.
Крок 2
Зняти кришку з каструлі, картопляну масу збити до однорідності. За допомогою столової ложки сформувати із маси
довгасті галушки та обсмажувати їх на розпеченому топленому жирі до рум’яної скоринки.
Крок 3
Перемелений або розтертий мак змішати з цукровою пудрою. Пампушки розкласти по тарілках, посипати маковою сумішшю і полити гарячим топленим жиром.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…