Рецепт “Солодкі пиріжки зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 315 ккал, 10 г білків,
12 г жирів, 41 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 200 г готового дріжджового тіста
❯ 40 г вершкового масла
❯ 1 яйце для змащування
❯ цукор на смак
❯ 2 пучки щавлю
❯ борошно для посипання робочої поверхні
Крок 1
З тіста сформувати шість невеликих колобків. Дати їм відстоятись 20 хв. Щавель перебрати, ретельно вимити, обсушити та дрібно порубати. У сотейнику розтопити половину вершкового масла і припустити щавель. Нагріти духовку до 220 °
Крок 2
На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто в коржики. У центр кожного коржика викласти порцію щавеля. Посипати начинку цукром і зліпити пиріжки, защипуючи краю. Деко змастити маслом, що залишилося, викласти пиріжки швом донизу, накрити рушником і залишити на 15 хв. Змастити тісто злегка збитим яйцем і випікати 20- 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…