Рецепт “Солодкий клафуті з малиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 430 ккал, 12 г білків,
11 г жирів, 73 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 2 яйця
❯ 1 яєчний жовток
❯ 120 г цукру
❯ 170 г борошна
❯ 1/2 пакетика розпушувача
❯ 2 ст. л. меленого мигдалю
❯ 220 мл молока
❯ жир для змащування форм
❯ манна крупа для посипання форм
❯ 250 г малини цукрова
❯ пудра для посипання готових виробів
Додатково:
❯ 4 форми діаметром 12 см
Крок 1
У великій мисці яйця та жовток збити з цукром. Борошно з розпушувачем просіяти на яєчну масу, додати мелений мигдаль. Перемішати, вливаючи тонким струмком молоко.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Форми для випікання змастити жиром і посипати манною крупою. Розлити тісто за формами, зверху розподілити ягоди та випікати 15–20 хв. Клафуті подати у формах, посипавши цукровою пудрою.
Тісто для клафуті та запіканок по консистенції нагадує млинець. В його основі – пшеничне борошно та цукор. Не найкорисніші продукти? Змінимо ситуацію! Просто замініть 1/2 пшеничного борошна цільнозернового або
борошном з інших злаків, а рафінований цукор, наприклад, медом, цукром-сирцем, патокою, цукрозамінником.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…